Децата, родени  през януари, са истински късметлии. Тези факти ще

...
Децата, родени  през януари, са истински късметлии. Тези факти ще
Коментари Харесай

9 удивителни факти за децата, родени през януари

 сладко-бебе-с-шапка

Децата, родени  през януари, са същински късметлии. Тези обстоятелства ще ви убедят в това:

Козирог или Водолей

Децата, родени до 20 януари, съгласно зодиака са Козирози, а в края на месеца на бял свят се появяват Водолеите. Козирозите са незаависими по природа, дисциплинирани, проведени и постоянно стават отлични водачи. Водолеите, противоположното, са подвластни на страстите. Те са същински хуманисти и филантропи.

Лични качества

Според едно социологическо проучване хората, появили се на света през януари и февруари, се отличават с умеенето да вземат решение настоящите проблеми по ексцентричен метод и с много изобретателни способи.

Камък

На януари подхожда камъкът гранат. Този минерал в пурпурен цвят символизира мира, благоденствието и здравето. Астролозите и езотериците считат, че януарските деца, които носят декорации с гранат, притеглят в живота си благополучие и благоденствие.

Добра компания

През януари са родени доста известни персони, в това число Мартин Лутер Кинг, Франклин Рузвелт, Кейт Мидълтън, Опра Уинфри, Антон Павлович Чехов и Иво Сиромахов.

Личен живот и брак

Интересен факт е, че мъжете, родени през втората половина на януари, 2-3 пъти по-често се женят за „ октомврийски “ дами.

Кариера

Според статистиката през януари най-често се раждат лекари и счетоводители. А най-рядко януарските деца стават брокери.

Нумерология

Макар януари да е първият месец от годината, тази цифра не се счита за сполучлива за Козирозите и Водолеите. Нумеролозите считат, че хората от тези зодии би трябвало да обръщат внимание на 4 и 22.

Физическо здраве

Според статистиката, децата, родени през януари, са много развити за годините и се отличават с атлетично телосложение. Те постоянно реализират огромни триумфи в спорта.

Цветен хороскоп

Покровители на хората, които са се родили през януари, съгласно цветния хороскоп са карамфилът и кокичето. Последното се асоциира с вярата и хубостта. Значението на карамфила зависи от неговия цвят. Розовите пъпки значат деликатност, червените  — самопризнание в обич. Белите цветове са олицетворение на чиста обич, а жълтите се асоциират с разлъка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР